Tema-aften og foredrag

Generelle aktiviteter som du kan bestille reg. bachterapeuter til at afholde:

Kontakt en af os i bestyrelsen hvis du ønsker at vi skal afholde f.eks. en tema-aften, et homeparty eller et foredrag ude hos dig eller din arbejdsplads, forening eller lign. Deltagerne kan købe en personligt blandet Bachremedieflaske til kr. 50. Pris for afholdelse aftales med bestyrelsen.
  kontakte en af os i bestyrelsen,

Foredrag/temaaften eller homeparty hos dig/jer:
Normalpris: (foreninger o.lign.) kr. 800 plus transportomk. eller kr. 50 pr. person afhængig af antal deltagere. Bemærk: Virksomheder og institutioner: pris aftales særskilt. Bestil hos en af os i bestyrelsen.

Bach Blomsterterapiforeningen

"Sygdom er i den fysiske krop et resultat af personlighedens modstand mod sjælens vejledning. Det er, når vi vender det døve øren til den "stille, lille stemme" og glemmer det guddommelige i os; når vi prøver at påtvinge andre vores ønsker, eller tillader forslag, tanker og påbud at påvirke os"