Nye indlæg

 
 
 

"Remedierne har kun blide og positive virkninger. De kan ikke skabe bivirkninger, for deres formål er kun at opløfte. 

Dr. E. Bach, 1930

Bach Centret vinder pris!

12-10-2013

Bach Centret er i 2013 udnævnt som vinder af bedste alternative medicinalfirma i England: 

Prisen anerkender Bach Centrets 80 års fortsat tjeneste indenfor alternativ medicin, -“i begyndelsen som den eneste pioner indenfor blomsterremedier, siden som højt respekteret producent, og senest som en dedikeret og fremsynet registrerings – og uddannelsesvirksomhed.” 

Udnævnelsen er foretaget af ICNM – Institut for alternativ - og naturmedicin. ICNM`s alternative medicinpris har til formål at anerkende enestående bidrag indenfor alternativ medicin. Bach Centret vandt prisen på grund af :

“Bach Centret skilte sig klart ud”, siger Jo-Anne Flack, redaktør for ICNM Journal. ”og alle de involverede er meget imponeret over Bach Centret og dets beundringsværdige udvikling fra 1936 frem til i dag. 

De første kurser blev afholdt på Bach Centret I 1991; I dag har over 100.000 mennesker gennemført Bach Center –godkendte kurser i 40 lande. 

Over 2.500 kursister har fuldført hele uddannelsen, og er registreret i Bach Centrets Internationale Register.


Kategori: Bach filosofi
 

"Sundhed er vor arv, vor ret. Det er den fuldstændige og fuldkomne forening mellem sjæl, sind og krop; og det er ikke et uopnåeligt mål, men noget så enkelt og naturligt, at mange af os har overset det."

Dr. Edward Bach 
(1886-1936)

Bach Blomsterterapiforeningen | CVR: 32242111