Tema-aften og foredrag

Mezina-Bach-aften med foredrag: forår 2017 kommer snart. .

Tema-aften, som arrangeres og afholdes af Bach-foreningen, gratis entré. Her kan du prøve en Bach-flaske til dig selv for kun 50 kr. (ingen tema-aftner er planlagt pt. )

Homeparty: Ønsker du at være vært/værtinde ved et homeparty? Så kan du kontakte en af os i bestyrelsen, der sender en bachterapeut eller - studerende. Det koster normalt kr. 100 kr pr deltager- lidt mere hvis transport er over 50 km.

Foredrag/temaaften hos dig/jer:
Normalpris: (foreninger o.lign.) kr. 800 plus transportomk. eller kr. 50 pr. person afhængig af antal deltagere. Bemærk: Virksomheder og institutioner: pris aftales særskilt. Bestil hos en af os i bestyrelsen.

Bach Blomsterterapiforeningen

"Sygdom er i den fysiske krop et resultat af personlighedens modstand mod sjælens vejledning. Det er, når vi vender det døve øren til den "stille, lille stemme" og glemmer det guddommelige i os; når vi prøver at påtvinge andre vores ønsker, eller tillader forslag, tanker og påbud at påvirke os"