Alkoholfri remedier

Alkoholfri remedier:

De alkoholfri remedier er for alkoholsensitive mennesker.

De alkoholfri remedier er især anvendelige til børn og dyr, og til personer, som ønsker at undgå alkohol af helbredsmæssige eller
religiøse årsager.

Remedierne indeholder modertinkturer (=lagerflaskerne), som er fortyndet i en opløsning af 80% glycerin og 20% vand.

Selvom der er tilsat alkohol under tilberedningen af modertinkturen, så medfører fortyndingsprocessen at de frembragte remedier kan kategoriseres som alkoholfrie i henhold til engelske  ernæringsmiddelregulativer.

De alkoholfrie remedier er lagerflasker på fuld styrke. Doseringen er den samme som de almindelige alkoholbaserede produkter.

Køb
Man kan købe de alkoholfrie 10 ml. lagerflasker hos Bach Centret i England. Remedierne er noget mere kostbare end de almindelige.

For god ordens skyld skal det her nævnes, at selvom man indtager en behandlingsflaske med de almindelige Bachs Blomsterremedier, så er der kun en forsvindende lille del alkohol på grund af fortynding med kildevand.

Foreningens erfaring
Foreningen fik for nogle år siden et sæt alkoholfri Bachremedier fra BachCentret som led i et forsøg med at undersøge, hvor mange der reelt efterspørger de noget dyrere, alkoholsfri remedier, som er lagret på glycerin fremfor på cognac.

Vores erfaring er, at de ikke er efterspurgt af mange, og at de har yderst begrænset holdbarhed i forhold til det klassiske sæt.  Det går derfor ud over enkelheden i Bachmetoden.

Foreningen anbefaler, at man køber de almindelige remedier, som er lagret på cognac, og blander dem på måder, hvor alkoholen tilnærmelsesvis forsvinder.